PERSONVERN

Personvernerklæring for
LS PIZZA OG KEBABHUSET ENK (Org.nr: 813 479 222)

1. Behandlingsansvarlig

LS PIZZA OG KEBABHUSET ENK er behandlingsansvarlig for  behandling av personopplysninger.

2. Personopplysninger som lagres

Vi kan lagre følgende personopplysninger om våre kunder/besøkende på nettsted :navn, adresse, telefonnummer, e-postadresse. IP-addresse, CV og Søknad. Dette gjelder da ved innsending av kontaktskjema eller ved innsending av skjemaet “Jobb hos oss”.  

3. Formål med behandlingen

Vi behandler opplysningene for å kunne gjennomføre våre forpliktelser kun etter avtale med deg. Vi kan også benytte opplysningene for å kunne gi deg informasjon, tilbud og service i forbindelse med ditt kjøp via e-post, telefon, SMS og postutsendelser dersom samtykke til dette er gitt. Oppgitt informasjon kan også brukes for bestilling av mat/drikke som vi tilbyr.

4. Grunnlaget for behandlingen

Informasjon om navn, adresse, telefon, e-postadresse kan benyttes for å oppfylle kjøpsavtalen / bestilling. Grunnlaget for denne behandlingen er personvernforordningens artikkel Art 6 (b). Der du har samtykket vil det benyttes også opplysningene til å gi deg informasjon, tilbud og service i forbindelse med ditt kjøp via e-post, telefon og SMS. Grunnlaget for denne behandlingen er personvernforordningen Art 6 (a). Du kan når som helst takke nei til å motta slik informasjon fra oss. 

5. Innhenting av personopplysninger

Vi lagrer de personopplysningene du har avgitt på våre nettsider/kontaktskjemaer eller epost. Vi bruker informasjonskapsler/cookies på våre nettsider for å gi deg som besøker siden best kundeopplevelse og service. Lov om elektronisk kommunikasjon krever at vi informerer våre besøkende om bruk av informasjonskapsler (cookies).

6. Utlevering av opplysninger til tredjeparter

Vi vil ikke dele, selge, overføre eller på annen måte utlevere personopplysninger til andre, med mindre vi er rettslig forpliktet til det.

7. Sletting av personopplysninger

Opplysninger vi har mottatt i forbindelse med ditt kjøp/henvendelse eller bestilling vil lagres i 1-3 år. 

8. Rettigheter for den registrerte

Vi behandler dine personopplysninger i henhold til personopplysningsloven og gjeldende forskrifter. Det gjøres oppmerksom på at du kan kreve innsyn i og flytting av egne personopplysninger, samt kreve retting eller sletting av opplysninger. Det kan klages til Datatilsynet på behandling i strid med reglene.

9. Informasjonssikkerhet

Vi sikrer dine personopplysninger ved både fysisk og virtuell adgangs- og tilgangskontroll, samt ved kryptering av sensitive deler av avgitte opplysninger. 

Kontaktinformasjon

Henvendelser om hvilke opplysninger som er registrert, retting og sletting kan sende skriftlig til følgende adresser: 

Mail: mail@ls-pizza.no
LS Pizza og Kebabhuset ENK
Nittedalsgata 23
2000, Lillestrøm

byens beste
siden 1992

Lokasjon

Nittedalsgata 23
2000, Lillestrøm

Mandag – Fredag: 11:00 – 23:00
Lørdag – Søndag: 13:00 – 23:00